MATERIAL PER A L'ESTUDI

     
  Curso sobre escaparatismo Es tracta d'un manual molt complert sobre tot els aspectes rellevants que cal contemplar sobre un aparador i fer-lo atractiu per atreure al client. Pel que fa a la tècnica i pel que fa l'estètica. . CLICA AQUÍ PER BAIXAR-TE'L Pes de 16 Mb en .PDF.

   
  Dale Carnegie
(clica aquí per saber qui és Dale Carnegie,
i
clica aquí sobre per no confondre'l amb Andrew Carnegie, mil·lionari i filàntrop nord-americà)
"Cómo ganar amigos e influir sobre las personas" és un llilbre clàssic per a aquelles persones que volen convertir-se en bons Comercials. Certament és un llibre superat per les noves tendències psicològiques sobre "interaccionisme simbòlic" però encara s'en pot extreure molt de profit d'aquest llibre per introduir-se en el fabulòs món de les relacions humanes mercantils. CLICA AQUÍ PER BAIXAR-TE'L Pes de 0'7 Mb en .PDF.
Personalment, prefereixo una obra sobre "anàlisi transaccional" que es diu "Nacidos para triunfar" de Muriel James i Dorothy Jongeward. Però és un anàlisi psicològic (neofreudià) més científic i per la qual cosa més complexe. Només ho esmento. No posaré links sobre el que acabo de dir per no complicar més les coses.

   
  Tècniques de venda "Tecnicas de venta y negociación comercial" Aquest és un manual que ben podria fer-se servir per a l'assignatura que porta el seu nom. CLICA AQUÍ PER BAIXAR-TE'L Pes de 31 Mb en .PDF.    
         
  Una observació sobre l'e-mail      
   

Per veure el teu correu electrònic ho pots fer de dues maneres:

1.- Executar el Internet Explorer del Windows o un altre navegador Web i anar a la web del servidor on pots llegir el correu.

2.- Configurar el teu servidor POP3. Que en definitiva és crear un compte al teu programa OutLook, que vol dir "veure fora". Amb aquest tipus de servidors (n'hi han d'altres i millors que també accepta el OutLook) pots descarregar-te els teus e-mails i també els fitxers adjunts que contenen. Aquí et deixo un manual de com es fa.

   
         
    Un breu curset sobre contractes